Christoffer Krabbe

Christoffer Krabbe - En tømrer der ville være fotograf

På Borremose Erhvervsefterskole prøvede Christoffer tømrerfaget af, samtidigt med at han fik lov til at videreudvikle sig som fotograf på skolens Foto og film-linje.

For to år siden var 19-årige Christoffer Krabbe elev på Borremose Erhvervsefterskole. Det er et efterskolevalg, han ikke har fortrudt. Her fik han nemlig lov til at beskæftige sig med de ting, han brænder for.

Superdygtige undervisere

Christoffer drømmer om at uddanne sig som tømrer, og på Borremose Erhvervsskoles tømrerlinje fik han lov til at prøve kræfter med faget.

  • Det var superdygtige lærere, og jeg lærte meget. Samtidig var underviserne gode, sociale støtter og hjalp mig, når de kunne se, jeg havde brug for et pusterum, fortæller Christoffer Krabbe.

Tjener penge på sin hobby

I sin fritid går Christoffer Krabbe meget op i fotografi, og på Borremose Erhvervsefterskole valgte han derfor også at tilmelde sig valgfaget Foto og film.

  • Jeg nød meget at kunne beskæftige mig med min helt store interesse, sammen med andre elever og underviser, der ligesom jeg, brænder for at tage billeder og film.

I dag er Christoffer blevet så god til at tage billeder, at han har et bijob som fotograf.

Venner med fælles interesser

De venner, som Christoffer fik på efterskolen, var for det meste medelever, som han delte interesser med.

  • Det var oftest elever, der tog de samme valgfag, eller havde de samme interesser som mig. Det er fedt at være sammen med så mange, som man har så meget tilfælles med.

Sammen med skolens andre elever, deltog Christoffer i fælles aktiviteter og tog på ture med skolen.

- Det var gode oplevelser, og selvom jeg ikke er det store udendørsmennesker, så var jeg også på kajaktur sammen med elever og lærere fra skolen.