Faglighed – Grundfag

Det faglige er i orden hos os, hvad enten det er 8. 9. eller 10. klasse, du vælger at gennemføre på vores skole. Du vil opleve, at der stilles faglige men rimelige krav til dig. For os handler det ikke om, at du er meget dygtig til dansk, matematik eller noget helt andet.

Men vi har ambitioner om, at alle elever bliver så dygtige de kan, og derfor handler det for os om, at vi møder dig, der hvor du står, og at vi derudfra bygger videre på din faglighed.

 

Praktisk – Erhvervsfag

På Borremose udbyder vi flere forskellige håndværksfag, hvor du på vores værksteder kan lære mere om fagene, samt lære om teknikker og sikkerhed inden for de forskellige områder.

Håndværksfagene sætter fokus på dine muligheder, hvis du har lyst til at have hænderne nede i en motor, arbejde med svejsning, anlægs- og tømrerarbejde, lave mad i storkøkken, udforme kreative blomsterdekorationer, arbejde som kosmetolog eller afprøve dine evner inden for salg eller handel.

 

Kreativ – Valgfag

På Borremose oplever du et miljø, hvor du har mulighed for at bringe dine kreative evner og interesser i spil på tværs af de kreative linjer. Vi vægter de kreative linjefag højt og har høje ambitioner på elevernes vegne. Derfor forventer vi også, at du kommer med engagement, initiativ og lyst til at flytte dig.

Det handler ikke om, hvor du står her og nu, eller hvad du har lavet før men mere om, hvor du er parat til at blive flyttet hen. Er det musikken der trækker, eller vil du gerne udtrykke dig i billeder, skulpturer eller foto?