Forældredag

Grundlovsdag havde eleverne fra Borremose Erhvervsefterskole inviteret forældre og søskende på besøg.

Borremose Erhvervsefterskole er en efterskole med 8. 9. og 10. klassetrin.

Herudover har eleverne mulighed for at vælge en række håndværksmæssige og kreative fag. Der er både tømrerværksted, autoværksted, jern- og metalværksted til drengene og kreative værksteder til pigerne, der blandt andet kan arbejde med kunst og design, blomsterbinding og kosmetologfaget mm.

Selv om der mandag til onsdag var skriftlig eksamen for 9. og 10 klasse eleverne, og skriftlige prøver for 8. klasse eleverne, havde eleverne sammen med personalet, givet sig tid til at gøre klar til at tage imod familien, så de kunne få en hyggelig eftermiddag med forskellige aktiviteter.

De mere musikinteresserede valgte at hygge sig med sang og guitarspil udenfor, imens andre forældre blev vist rundt på værkstederne af eleverne, som med sikkerhed kunne forklare brugen af de forskellige maskiner og redskaber.

I hallen blev der spillet volleybold, og imens blev der disket op med eftermiddagskaffe og kage til de fremmødte, hvorefter Borremosebandet sluttede arrangementet af med musik og sang.

Efter velkomst og informationer omkring den kommende studietur til Norge, de kommende mundtlige eksamener, gallafest og afslutningstur, var der tid til frokost.

Herefter var de forskellige værksteder åbne, hvor forældre og søskende kunne se og afprøve deres talenter, blandt andet i det kreative værksted, hvor de kunne lave en gave til mors dag på søndag.

Den populære gocart bane stod klar til prøveture, og her opstod der hurtigt kø, fordi både lærere, forældre, elever og søskende ville ud at køre i det gode vejr.

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *