Udenlandstur – Norge

Turen til Vrådal

Vi startede vores rejse med at tage bussen til Hirtshals, hvorfra vi tog færgen til Kristiansand. På færgen havde vi vores eget rum, hvor vi kunne hygge os og slappe af. 

Første dag

Den første blev en afslapningsdag. Selvom der ikke er meget fysisk aktivitet på selve rejsen, er der brug for at man finder sig til rette det nye sted.

Hver elev blev inddelt i en lejlighed med op til 5 andre, hvor de sammen selv skulle sørge for madlavning og rengøring.

Vandretur i Roholtfjeldet

Den næste dag var vi på en smuk, men dog hård vandretur i det norske fjeld. Vi var så hreldidge at vores ferielejigheder var beliggende direkte op af et højt bjerg. Vi sendte derfor eleverne og os selv på en oplevelsesrig vandretur, hvor der blev behov for at krydse fossende vandløb m.m.

​Aktivitetsdag - Land og Vand

På en dag med højt solskin og nærmest ingen vind, var det så heldigt at vi skulle på søen og sejle i kano, spille beach volley og golf. Det var en fantastisk dag, hvor mange var glade for at de huskede solkrem.

Nationalmuseum

Den første hele dag i Norge bød på en tur til et af verdens største nationalparker, hvor det er muligt at se mange forskellige dyr og flot natur, heriblandt elge. På busturen derhen fik vi en forsmag på det, da der ved vejene gik elge.

På museet blev vi vist rundt på deres interaktive rundvisning, hvorefter vi blev budt på varm suppe og en film om naturen.

​Hyggeaften

Om aftenen på sådan en tur elsker vi at hygge os omkring en masse forskellige spil. Der blev lystigt spillet poker, Bezzerwizzer med mere. Vi havde også taget en guitar og sanghæfter med. Så der var rig mulighed for samvær og hygge. De kreative havde også noget at beskæftige sig med, da vi havde taget tegneredskaber og papir med.

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *